Сузанита Мурад се съблече по бански и излезе на ски пистата в

...
Сузанита Мурад се съблече по бански и излезе на ски пистата в
Коментари Харесай

Сузанита на 18: Вече съм легална!

Сузанита Мурад се съблече по бански и излезе на ски пистата в зимен наш курорт. С провокативна фотография посред снега тя отбеляза  своето пълноправие и натрупа над 21 хиляди лайка и голям брой пожелания. 

Пандемията скапе проектите и за щуро празненство във връзка 18-ия и рожден ден, само че пък за сметка на това пловдивчанката реши да поглези сетивата си и се отдаде на СПА отмора и релакс, допълнени с огромни дози алено вино. 

Щерката на Орхан Мурад не пропусна да благодари за всички своите другари и почитатели, които са и изпратили своите пожелания и написа:

" Благодаря ви доста за страхотните пожелания!! Пожелавам ви да бъдете живи и здрави, доста усмихнати и доста щастливи.За страдание ситуацията не разрешава огромни щури празненства, другояче знаете, че цяла България щеше да чете на следващия ден заран какво се е случило. Ще оставим щурото празненство за следващата година.
Със сигурност ще се постарая да го отпразнуваме всички дружно (правилото: колкото по-късно - толкоз по-мръсно ще важи)
Обичам ви, пазете се! И какво да кажа повече... към този момент в действителност няма какво да ме спре! 2021 ще бъде страхотна година за всички нас!! Вярвам в това. Хайде наздраве!!! " - гласи текста към обявата на Сузанита в мрежата.

В момента Сузанита още веднъж е на крилете на любовта и има човек до себе си, само че кой е той тя към момента пази в загадка от общественото пространство. Знае се единствено, че тайнственият мачо е почитател на татуировките, а това стана ясно от стори, което скандалната певица си беше разгласила неотдавна. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР